top of page

SCHILDERSCURSUS

Schilderen van binnen uit: cursus intuitief schilderen
 

Sinds 2006 geef ik schilderworkshops en cursussen intuïtief schilderen met vaak een combinatie van bewustwordingsoefeningen, meditatie, visualisaties, dansen en lichaamswerk. Mijn doel hiermee is jou dichter bij je hart te brengen en je bewustzijn te vergroten. Iedereen heeft een creatieve bron en ik inspireer jou graag die te ontsluiten, zodat jouw levensenergie vrij kan stromen. Voor mij werkt schilderen helend. Wie weet voor jou ook!

Je vindt deze creatieve events  op mijn site van Kunstzinnig Dynamisch Coachen, het bedrijf dat ik sinds 2014 ben gestart.

 

De workshops/schildercursussen vinden plaats in mijn atelier in Amerongen (Utrechts Heuvelrug). Je kunt je individueel of samen inschrijven. Wil je zelf iets initiëren met een eigen groep op een door jouw gekozen datum, dan kan dat met 6 personen voor 88 euro p.p. voor een dagworkshop van 10.00-16.00 uur of van 10.30-16.30 uur, inclusief, drankjes, iets lekkers en materialen. Of voor een workshop van 3 uur voor 55 euro p.p.

Schilderweken in Frankrijk
 
Sinds 2011 geef ik heerlijke inpirerende weken intuïtief schilderen in Frankrijk. Een soort schildervakantie maar dan anders. Het zijn geen gewone schilderweken. Je gaat echt een creatieve reis aan met jezelf, naar jouw essentie. Samen gaan we op zoek naar jouw authenticiteit. Schilderen  is als adem voor de ziel. Jouw schilderijen vertellen iets over jou, wie je bent, wat jouw kwaliteiten en blokkades zijn en hoe je in het leven staat. Je maakt een innerlijke reis en beweegt met je kwast en handen van binnen naar buiten. Vanuit verbinding met je hele fysieke lijf en jouw energetisch lichaam. Alles is energie. Alles doet mee. De plek waar we schilderen in de Haute Provence, de 5 elementen van de natuur, de groep waarin je je beweegt, het eten dat je tot je neemt, de muziek en de stilte. En zo kan ik nog wel even door gaan. Wil je meer weten over de schilderweken die ik geef in Frankijk, dan kun je kijken op mijn site van Kunstzinnig Coachen.

Creativiteit als transformatie kracht; het eren van je eigen goddelijk licht

Stel je nou toch eens voor. Dat alles waarover je maar kan dromen, al bestaat. Dat al jouw dromen in één groot potentieel veld klaar liggen om op aarde werkelijkheid te worden. En dat we dat veld De Grote Oermoeder noemen.

Stel je nou toch eens voor. Dat jij jezelf erkent en eert als een scheppende Godin. En ook jij toegang hebt tot die bron van de Grote Oermoeder. Hoe zouden jouw creaties er dan uitzien? Wat vertellen ze je? En hoe kunnen ze jou helpen in jouw persoonlijke transformatie? In de creatieve workshops, cursussen en retraites die ik samen met Alma Wattemena geef ga je dat allemaal ontdekken. Live met ons of je doet het lekker zelf thuis in je eigen atelier of aan de keukentafel. We begeleiden je zowieso bij alle schildercursussen en schrijfcursussen. Dat is onze toegevoegde waarde. Kijk voor meer informatie op Honor The Goddess in You.

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
bottom of page