top of page

Danielle Jaspers

Schaduw en licht zijn voor mij twee kanten van dezelfde medaille. Dat neem ik mee in mijn werk waarbij alles uiteindelijk draait om leven in liefde met jezelf en de ander. Ik leer via creatie. Ik ben creatie. En ik heb een heilig geloof dat we dat allemaal zijn. Via mijn passies voor intuïtief schilderen, innerlijke ontwikkeling, energiewerk, muziek, shamanisme en dans bevrijd ik mezelf van lagen die mij niet meer dienen. Vanuit deze passies leef ik en geef ik sinds 2004 creatieve retraites, workshops & cursussen. Als zelfstandig kunstenaar, docent, trainer en kunstzinnig dynamisch coach. 
 

Spontaan, warm, krachtig, lief, aarde, vuur, chaotisch , intuitief, hoog gevoelig, impulsief, energiek,  kwetsbaar, onderzoekend en open minded. Oh ja en creatief natuurlijk. Dat is wat ik terug krijg van mensen die me kennen. 

Je kunt bij mij op afspraak langs komen in mijn atelier en galerie Het Hartenhuis in Amerongen, op de Utrechtse Heuvelrug. Hier ben ik met mijn gezin in 2020 naar toe verhuisd en leven we dicht bij de natuur. Je loopt hier zo het bos en de uiterwaarden in. Een plek waar je je direct thuis voelt.

Sinds 2011 geef ik schildervakanties in Zuid Frankrijk, dat was mijn grote droom en daar geniet ik nog steeds van. Hieronder zie je een filmpje zodat je een inpressie krijgt. 

Danielle Jaspers.jpg
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
bottom of page