top of page

PROJECTEN

Ode aan de aarde

Ik ben een kind van moeder aarde, ik voel haar in me en om me heen. Ik eer haar door met haar te spelen en geef haar handen en voeten door opnieuw kleur te geven aan wie zij is, wie wij zijn en het volledige potentieel dat geleefd wil worden vanuit verbinding met al wat is en alles wat ons voedt. Het eerbiedigen van haar kracht beloof ik centraal te stellen in wat ik doe en hoe ik leef. 

Ludovico Einaudi

Schilderen op muziek brengt zo veel meer dan je kunt bedenken. Via beweging, dans en verbinding met muziek ga ik over het doe en laat onder mijn handen onstaan wat gezien wil worden bij de muziek. De prachtige muziek van Ludovico Einaudi heeft me zo geraakt dat ik bezig ben met een hele serie. Elk schilderij is anders. Ik zet de muziek op repeat en verdwijn er in, zonder te weten wat de titel is. 

Het eren van de godin in jezelf door in creatie te gaan vanuit het niet weten. Vanuit verbinding met mijn binnenwereld en al wat is. Laagje voor laagje pel ik mijn ego stukken af om uit te komen bij mijn ware potentieel. Schilderen werkt voor mij transformerend. Net als schrijven. Samen met Alma Wattimena heb ik Honor the Goddess in You opgezet om dit gedachtegoed te manisfeteren en door te geven aan allen die geloven in de transformatiekracht van kunstzinnig werken.

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
bottom of page